Signorie

  • Engels
  • Frans
€ 46,00
Op voorraad

Het gezelschapsspel Signorie situeert zich in Italië in de 15e eeuw. De spelers nemen de rol aan van heer van één van de meest prestigieuze families van de Renaissance. Er is net een nieuwe bestuursvorm gekomen, Signorie genaamd, waardoor de nobelen hun kans schoon zien om de controle over de steden te nemen.

Aan het begin van iedere ronde worden 20 dobbelstenen gerold in vijf kleuren. Om beurten kiezen de spelers een dobbelsteen die ze op hun spelersbord (hun stad) plaatsen. De kleur van de dobbelsteen bepaalt welke actie ze mogen uitvoeren, terwijl het aantal ogen de korting bepaalt op de kosten van de actie.

Gedurende een ronde kan iedere speler maximaal vier acties uitvoeren. Op het einde van de ronde wordt gekeken naar de som van de gekozen dobbelstenen. Indien deze som gelijk of lager dan 13 is, krijgt de speler een beloning.

Het dobbelsteen mechanisme uit het spel Signorie is makkelijk en innovatief! Geld is altijd krap, dus de verleiding om een dobbelsteen met hoog aantal ogen te nemen is groot. Maar dit moet afgewogen worden met het voordeel van de beloning bij een laag totaal van ogen.

Kenmerken
Aantal spelers2-4
Aanbevolen leeftijd12+
TypeBordspel, Dobbelspel
Speelduur90-120 min
TaalEngels, Frans
Merk / UitgeverWhat′s Your Game?
Basisspel / uitbreidingBasisspel

Verzendkosten en levertermijn

  Verzendkost
 bestelling <€75,00 
Verzendkost
 bestelling >€75,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 4,95 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro Gratis 2 à 3 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Let op: omwille van de uitzonderlijke drukte bij Bpost en PostNL wordt uw pakje mogelijk later geleverd.

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.