Dale of Merchants 3 (NL)

  • Nederlands
€ 18,00
(incl. BTW)
Op voorraad

De Magnifieke Continentale Spoorweg

Dit is het 3de deel in de succesvolle Dale of Merchants serie, en is volledig te combineren met het eerste deel en tweede deel van Dale of Merchants. Je kunt de dierenvolken vrij door elkaar gebruiken en combineren tussen de spellen.

De Continentale Transport Associatie is opgericht met een ambitieus doel: een spoorweg bouwen die heel Afrika beslaat. De verantwoordelijkheid voor het onderhandelen over de route en het toezichthouden op de bouwwerkzaamheden rusten op de schouders van de spoorweg beheerder, een nog open functie. Met een handjevol getalenteerde handelaars houdt de directie een handelscompetitie om de beheerder te kiezen.

Ontmoet nieuwe karakters zoals de Archiverende Woestijn Varanen, Ontevreden Witkopmaki’s, Konkelende Groene Kitta’s, Gastvrije Mierenegels, Bijgelovige Sneeuwhazen en Parate Grijze Boomkangoeroes. Combineer deze met technieken als de Steekpenningen, Periscoop en vele anderen. Door middel van deckbuilding probeer je goederen te verhandelen en een handelskraam te bouwen.

Dale of Merchants dwingt de spelers tot het maken van moeilijke keuzes omdat iedere kaart op meerdere manieren gebruikt kan worden. Ga je voor de fantastische actie of voor nog meer coole kaarten? Als je droomt van overwinning zul je in ieder geval je kaarten net zo snel weer moeten uitstallen als dat je ze koopt.

Kenmerken
Aantal spelers2-4
Aanbevolen leeftijd14+
TypeKaartspel
Speelduur30-45 min
TaalNederlands
Merk / UitgeverVendetta Games
Basisspel / uitbreidingBasisspel, Uitbreiding

Verzendkosten en levertermijnen

  Verzendkost
 bestelling <€85,00 
Verzendkost
 bestelling >€85,00 
Levertermijn
(voor artikelen in voorraad)
België 5,95 euro 1,00 euro 1 à 2 werkdagen
België afhaalpunt 5,50 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
Nederland 6,95 euro 1,00 euro 1 à 2 werkdagen
Nederland afhaalpunt 6,50 euro Gratis 1 à 2 werkdagen
 andere landen  klik hier voor meer info

Retour

- Binnen 14 dagen kan u bestelde artikelen naar ons terugsturen, te rekenen vanaf de dag die volgt op de levering.

Ook interessant ...