Veelgestelde vragen

Betalen

 • Welke betaalopties zijn er?

  Hieronder vindt u de verschillende betaalmethodes.

  1. Onmiddellijk veilig betalen met Bancontact, Visa, Mastercard of iDEAL. Nadat u uw order bevestigd heeft, wordt u automatisch omgeleid naar een beveiligde verbinding met Multisafepay om de betaling uit te voeren. Lotana wordt direct op de hoogte gebracht van de betaling zodat uw bestelling snel verwerkt kan worden.

  2. Onmiddellijk veilig betalen met PayPal. Nadat u uw order bevestigd heeft, wordt u automatisch omgeleid naar de beveiligde verbinding met PayPal. Hier kan u uw bestelling onmiddellijk afrekenen. Lotana wordt direct op de hoogte gebracht van de betaling zodat uw bestelling snel verwerkt kan worden.

  3. Contante betaling bij afhaling. Er kan cash of via Payconiq betaald worden bij het afhalen van de bestelling in ons magazijn te Westerlo (België).

  4. Betaling per overschrijving. U kan het verschuldigde bedrag overboeken op onderstaande bankgegevens: 
      Rekeningnummer: 132-5457546-76
      IBAN : BE91 1325 4575 4676
      BIC : BNAG BEBB
  Uw bestelling zal verzonden worden van zodra de betaling geregistreerd is.

 • Kan ik op factuur betalen?

  Bestellingen dienen altijd betaald te zijn alvorens de goederen verzonden worden. 
  Enkel voor scholen en openbare besturen kan Lotana een betaling op factuur toestaan. 

  Indien u goederen aankoopt in naam van een school of van een openbaar bestuur, kan u dit aangeven door een account aan te maken en volgend vakje aan te vinken "Ik bestel in naam van een school of een openbaar bestuur". Dit vakje bevindt zich bij de inloggegevens (onder het veld van het wachtwoord).

Terug naar overzicht